Paieška




APŽVALGOS
Aitvaras (0)  2003-07-11
Tai tik vienas Vitalijaus Suchockio komikso pavyzdys, kuris buvo išleistas "Žaliajame laikraštyje". Buvo ir daugiau.
Sunku yra susekti kiekvienus, skirtingų dailininkų, skirtingų komiksų puslapius. Nes dažniausiai būna taip, kaip šitas - keli puslapiai, o ne vientisa istorija sudėta į albumą. Bet reikia džiaugtis tuo ką turime, ir tikėtis daugiau.
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Dikas, Mikas ir Dominykas (0)  2003-07-11
Pilnas pavadinimas yra "Vėžlys Dikas, ežys Mikas ir Dominykas". Ši trijulė bene geriausiai žinomi K. K. Šiaulyčio komiksai. Pirmą kartą jie pasirodė 1983 metais, o gal ir dar anksčiau. Po to DMD nuotykiai buvo pakartoti "Žaliajame laikraštyje", kartu su naujaisiais DMD nuotykiais.
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Vampyro pabučiavimas (0)  2003-07-11
"Vampyro pabučiavimas" nėra atskiras (savarankiškas) leidinys, šis komiksas buvo leidžiamas žurnale "Šluota". Vitalijus Suchockis yra nupiešęs nemažai įvairių komiksinių istorijų "Šluotoje". Susidarytų solidus albumas, jei V. Suchockis išleistų savo komiksų rinkinį. Dailininko karikatūros yra pažįstamos bemaž kiekvienam Lietuvos išsilavinusiam piliečiui.
Ši humoristinė istorija yra šmaikšti ir įdomi, tik kad spausdinta ant "laikraštinio" popieriaus ir ...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Petras Dirvelė (0)  2003-07-11
Manau, kad Jono Martinaičio trumpas pamokančias istorijas, papasakotas keturiais paveikslėliais ir eiliuotais žodžiais galima drąsiai vadinti pirmosiomis "komiksų kregždėmis" Lietuvos padangėje. Tokio tipo komiksai užsienyje paprastai vadinami "comic strip". Kai kurie J. Martinaičio darbai siekia net 1933 metus.
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Šuo (0)  2003-07-11
Moksleivių laikraštyje "Aitvaras" buvo leidžiami komiksų stripai. Pateikiu tik "comic strip’ą" apie vieno šuns nuotykius.
Dar "Aitvaro" žurnale buvo knygos "Begalinė istorija" ištraukos, kurios kartais iliustruodavo komikso pavidalu. Buvo dar kažkokių kitų istorijų.
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Ežys ir Vilkas (0)  2003-07-11
"Šluotoje" ne kartą buvo leisti A. Pakalnio komiksai, o dažniausiai būdavo apie Ežį ir Vilką. Istorijos, užimančios vieną puslapį, pamokančios, kur Vilkas visą laiką lieka kvailio vietoje.
Arvydas Pakalnis labiau žinomas su "Miciaus ir Pykštuko" nuotykiais, kurie buvo publikuojami vaikams skirtame žurnale "Genys".
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Mitas ir Co (0)  2003-07-11
Kazys Kęstutis Šiaulytis yra nupiešęs ne vieną komiksą, leido savo komiksus žurnale "Šluota" bei savo žurnale vaikams "Žaliasis laikraštis". K. K. Šiaulytis yra nemažai prisidėjęs prie komiksų populiarumo Lietuvoje, jo stilius, karikatūros ir komiksai daugeliui yra pažįstami.
"Mitas ir Co" - vienas iš daugelio K. K. Šiaulyčio komiksų personažų.
Leido (po vieną puslapį) humoristinis žurnalas "Šluota".
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Linksmieji Pamažupiai (0)  2003-07-11
Dar vienas "šluotinis" komiksas, tik šį kartą tai Irmanto Povilaikos piešti komiksai. Scenarijus paremtas Vytauto Misevičiaus novelių motyvais. I. Povilaiką laikyčiau vienu profesionaliausių komiksų dailininku, jam tikrai puikiai sekasi piešti komiksus. Žurnalo "Šluotos" buvusiems skaitytojams turėtų būti žinomos dar "Vienaragio išdaigos" bei kitos humoristinės komiksinės istorijos.
Leido (po vieną puslapį) humoristinis žurnalas "Šluota".
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Maloni nakvynė (0)  2003-07-11
Trumpa istorija apie tokį seną berną Juzę. Tik sunku suprasti pagrindinę komikso mintį. Nei juokinga, nei pamokančiai skamba.
Komiksas labiau atrodo, kaip iliustracija prie teksto, o ne kaip nuoseklaus pasakojimo būdas.
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Dūda ir Brukas (0)  2003-07-11
"Dūda ir Brukas" - Romo Palčiausko komiksai leisti humoristiniame žurnale "Šluota". R. Palčiauskas savo komiksus "Šluotos" žurnale spausdino dar nuo 1966-ųjų metų.
Dūda ir Brukas ankstesniuose komiksuose vadinosi Džeku ir Bobiu. Istorija vystosi po Lietuvos nepriklausomybės atgavimo, kai du seni bičiuliai grįžta į Lietuvą ir bando čia įsikurti. Dūda atidaro parduotuvę "Tik Vyrams" o Brukas dirba naktiniame bare "Trys katės". Tad nuotykių jiem...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Puslapiai: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] 10 [11] 
Komiksai.com 2003 - 2019    El. paštas @    Visos teisės saugomos.
Visa medžiaga, tiek grafinė tiek tekstinė, kuri buvo šiame tinklapyje panaudota nesuderinus su jų autoriais, tarnauja tik komiksų idėjos populiarinimui. Panaudoti kūriniai yra teisėtų autorių nuosavybė.