Paieška




APŽVALGOS
Saimono katinas (0)  2012-10-31
Saimono katinas yra viena iš interneto sėkmės pažibų. Youtube kanale 2008-metais buvo patalpintas trumpas animacinis filmukas, kur katinas bando visais būdais pažadinti šeimininką. Filmukas sulaukė didelio populiarumo, todėl britų animatorius Simon Tofield sukūrė kitas didelio dėmesio sulaukusias savo katino nuotykių serijas. Šiuo metu Simon’s Cat YouTube kanalo video filmai kartu sudėjus turi virš 290 milijonų peržiūrų.
...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Narutas (1)  2012-10-24
Narutas - klasikinis našlaičio stereotipo personažas. Taip, jis neturi tėvų, taip visi kaime jo šalinasi, taip, jam sunkiai sekasi mokslai, taip, jis nori būti kiečiausias ir visiems parodyti savo vertę, svajoja tapti jį atstūmusio kaimelio valdovu, taip, jam vis nesiseka, nes nuolatos persistengia, tačiau kažkaip vis laimingai pavyksta išsisukti iš įvairių situacijų. Pridėkite prie viso šito nindzių mokyklą, priešiškus nindzių klanus, klastingus priešus, kraujo kerštą, kovotojo garbės kodeksą i...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

StarCraft (1)  2012-10-17
Komerciniame pasaulyje komiksai dažnai išsiskiria tuo, kad komiksai piešiami apie viską, kas yra tuo metu populiaru. Komiksai filmų ir animacinių filmų priešistorės ir tęsiniai, kompiuterinių žaidimų komiksai, komiksai apie žaislus, komiksai apie politikos ir visuomenės veikėjus, agitaciniai komiksai, šviečiamieji ir t.t.
Komiksas StarCraft sukurtas pagal to paties pavadinimo kompiuterinį žaidimą.
Knygutę sudaro keturios tarpusavyje nesusijusios istorijos, iš kurių tik dvi panašios į ma...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Drakonų kovos (3)  2012-10-10
"Drakonų kovos" ("Dragon Ball" tiesiogiai išvertus - drakono rutulys) Lietuvoje visų pirma išgarsėjo televizijoje anime serialo pavidalu. Serialo populiarumas buvo milžiniškas, todėl sunku būtų rasti žmogų, kuris nebūtų girdėjęs apie Son Goką ir jo bendražygius, sajanų rasę ir kitus kitus ateivius nuotykių kupiname A. Torajamos komikse.
Istorija prasideda drakonų rutulių paieškomis, kuriuos surinkus drakonas gali išpildyti bet kurį norą. Žinoma, drakono rutulių ieško ne...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Sin City (3)  2012-10-03
Komiksą "Nuodėmių miestas" lietuviai turėtų lengvai atpažinti, nes Lietuvoje buvo rodomas to paties pavadinimo filmas, kuris smarkiai išsiskyrė iš kitų, pagal komiksus sukurtų, filmų. Skiriamasis bruožas - išlaikytas komikso dailininko F. Millerio piešimo stilius. Filmas nespalvotas, didelis juodai-baltos spalvos kontrastas, dauguma kadrų yra idealiai tiksliai atkartoti komikso paveiksliukai.
Komiksas "Nuodėmių miestas" net tarp komiksų laikomas netradiciniu dėl savo unik...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Princesė Ai (0)  2012-09-26
"Princesė Ai" pasakoja apie jauną ir gražią merginą Ai, kuri atsidūrė Tokijuje praradusi atmintį. Čia ji sutinka jai padėti pasiryžusį vaikiną Kentą. Ai stengiasi susigrąžinti atmintį ir atranda savo sugebėjimą stulbinančiai dainuoti, taip ji nusprendžia pradėti dainininkės karjerą, kad galėtų užsidirbti. Bet įvairios užuominos rodo, jog Ai yra nepaprasta mergina, o kito pasaulio princesė ir ją persekioja demonai.
Autoriai sako, kad dainininkę, t.y. princesę Ai sukūrė pagal Courtn...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Meridija (2)  2012-09-19
"Meridija" keista istorija apie sapnų kankinamą Megan, kuri sapnuose gali nukeliauti į Meridiją - magišką universitetą, kur tik mirę gali mokytis. Baisus likimas, ne tik dieną mokaisi, bet dar ir sapnuose turi keliauti į alternatyvaus pasaulio universitetą, kad mokytis. Kas ir kodėl - iš pirmos dalies neaišku. Kodėl Megan? Kodėl ji nenumirusi gali papulti į Meridiją? Apie ką visa šita istorija? Per daug klausimų kyla, per mažai atskleidžiama, todėl nežinau ar norisi laukti kitos dalies...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Arkos angelai (0)  2012-09-12
Arkos angelai tai trys seserys, kurios iš kito pasaulio atkeliauja į Žemę tam, kad išgelbėtų retas gyvūnų rūšis nuo išnykimo. Jos gyvūnus mato ne gyvūno, o žmogaus pavidalu (panašiai, kaip ir tos pačios autorės komikse "Taro kortų kavinė"). Bet išgelbėti gyvūnus nėra lengva, nes kiekvienas gyvūnas iškelia tam tikrą sąlygą (pvz., surasti poravimosi partnerį) ir tik tada sutinka būti gelbėjamas. Aikštingą charakterį pademonstruoja ne tik gyvūnai, bet ir pačios seserys. Merginos turi magi...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Persikė (1)  2012-09-05
"Persikė" tai mergaitėms skirtas komiksas apie Amandą (po tėvų skyrybų gyvena su mama) ir jos naują augintinį - šeškę Persikę. Kukli mergaitė Amanda turi sutramdyti agresyviai nusiteikusią Persikę, nes mama žada gražinti Persikę į parduotuvę, jeigu šeškė kandžiosis. Šeškė kandžiojasi, nes ji žmonių plaštakas mato kaip penkiagalvį drakoną, todėl būdama šeškų princese drąsiai stoja į kovą. Yra dvi siužeto linijos, viena Amandos ir jos draugių, o kita Persikės, kur šeškė kovodama su žmoni...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

15min komiksai (0)  2012-08-29
Ar teko vartyti nemokamą dienraštį "15 minučių"? Jeigu taip, tai tikrai matėte šmaikščius Justino Račinsko komiksus apie miesčionišką gyvenimą, ekonomiką, politiką ir kitus Lietuvai aktualius dalykus.
Geriausi komiksai buvo surinkti į rinkinį, kuris buvo dovanojamas tiems, kurie laimėdavo įvairius "15min" laikraščio konkursus.
Didelę dalį 15min publikuotų komiksų rasite čia.
Knygelės įsig...
Pilnas aprašymas
Apžvelgė: Exuss

Puslapiai: [1] [2] 3 [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] 
Komiksai.com 2003 - 2019    El. paštas @    Visos teisės saugomos.
Visa medžiaga, tiek grafinė tiek tekstinė, kuri buvo šiame tinklapyje panaudota nesuderinus su jų autoriais, tarnauja tik komiksų idėjos populiarinimui. Panaudoti kūriniai yra teisėtų autorių nuosavybė.